Bimhuis

Kaartverkoop en kassa

ZIT- EN STAANPLAATSEN

Het Bimhuis heeft 239 zitplaatsen en 136 staanplaatsen. De concerten zijn ongeplaceerd tenzij anders aangegeven.

Bij geplaceerde concerten worden zit- en staanplaatsen verkocht. Alle stoelen zijn daartoe genummerd en kunnen direct bij het bestellen van tickets worden geselecteerd via een online zaalplattegrond (klik hier).

TICKETS KOPEN - Online

Koop snel, eenvoudig uw kaarten online.
U kunt betalen met iDeal (online banking), VISA of Mastercard. Nadat uw bestelling voltooid is, ontvangt u uw tickets per e-mail. Aan betalingen met creditcard zijn kosten verbonden. Daarom brengen we € 2,50 in rekening indien u voor betalen met VISA of Mastercard kiest, ongeacht het totaalbedrag van uw bestelling. Betalen door middel van iDeal is gratis.


TICKETS KOPEN - kassa

» De kassa van het Bimhuis is open op concertavonden van 18:30 tot einde concert (ongeveer 23:00) en bij middagconcerten (vanaf een uur voor aanvangstijd). Let op: de kassa is niet geopend tijdens de gratis concerten en activiteiten.

» De kassa is telefonisch bereikbaar op 020 - 788 2188 van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00, op zaterdag van 14:30 tot 18:00 én op concertavonden van 18:00 tot einde concert.

» Betaal contant, met PIN of creditcard (VISA, Euro/Mastercard, American Express en Dinerscard), met de Podium CadeauKaart of met de Theater & Concertbon.

» Omdat bij ons de kaartverkoop aan de kassa voorrang krijgt, kan het voorkomen dat wij u tijdelijk telefonisch niet te woord kunnen staan. Wij adviseren u om te bellen tijdens daluren, bijvoorbeeld na aanvangstijd van de concerten.

» Het is niet mogelijk kaarten te reserveren
Uitverkocht? Toch langskomen!

Het is mogelijk dat nog enkele kaarten beschikbaar komen op de avond van het concert. Hiertoe worden vanaf 18.30 uur wachtnummers uitgedeeld bij de kassa. Niet afgehaalde kaarten worden vervolgens na 20.00 uur vrijgegeven. N.B.: Het reserveren van wachtnummers is niet mogelijk en een wachtnummer biedt geen garantie op een toegangsbewijs.

BIMHUIS CONCERTBON

Iemand verrassen? Koop bij de kassa de Bimhuis concertbon! Te koop voor € 10, € 15 of € 25.

Bimhuis Card

» Een jaar lang gratis toegang tot alle door het Bimhuis georganiseerde concerten in het Bimhuis met een toegangsprijs tot € 20. Daarboven wordt een toeslag gerekend.
» Prijs € 305
» Prijs voor studenten / CJP / Stadspas / Cultuurkaart: € 265, Conservatoriumstudenten / Studenten Muziekwetenschap: € 179.

Kortingen

Het reductietarief is geldig voor studenten / CJP / Stadspas. Een speciale reductie is geldig voor Conservatoriumstudenten of Studenten Muziekwetenschap (alleen aan de kassa verkrijgbaar).
Groepskorting (vanaf 8 personen): neem contact op met het Bimhuis (020-788 2150, ma t/m vr 10:00-18:00).

Slecht ter been

Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen contact opnemen met het kantoor van het Bimhuis (ma t/m vr, 10.00-18.00 uur 020-788 2150) om een zitplaats te reserveren.

Bezoekersvoorwaarden

Algemene Bezoekersvoorwaarden VSCD en KNN 2012 zijn van toepassing in het Bimhuis. Deze zijn gedeponeerd op 12 juli 2012 ter Griffie van de Rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2012. Een exemplaar van deze voorwaarden is in te zien bij de kassa van het Bimhuis of kan hier worden gedownload.

Gekochte tickets kunnen niet worden geruild of teruggenomen.