Bimhuis

 

Programma

Zoek op datum
Toon meer concerten
 1. za 01 okt 2016 20:30 € 16 / € 13 (CJP, studenten-, Stadspas)

  HANS DULFER PRESENTS FUNKY ORGANIZERS

  Meer info »

 2. © Lena Adasheva

  zo 02 okt 2016 20:30 € 20 / € 17 (CJP, Studenten-, Stadspas) I.s.m. Jazzism & We Are Public concert

  VIJAY IYER TRIO

  Meer info »

 3. © Malgorzata Haduch

  ma 03 okt 2016 20:30 gratis

  MONDAY MATCH 101 - SPECIAL EDITION

  VINCENT VERBURG, YUNG-TUAN KU, MIRI LEE, FRANCES-MARIE UITTI, HEATHER WARE, MONICA AKIHARI, MITCHELL-LEE VAN ROOIJ, OSCAR JAN HOOGLAND, KATIE DUCK, JAMES HEWITT

  DANCE & MUSIC IMPRO LAB

  Meer info »

Toon meer concerten

Het Bimhuis

Het Bimhuis staat te boek als een van de belangrijkste jazzpodia ter wereld. Rode draad in de programmering, ongeacht genre, is de keuze voor levende muziek, muziek in ontwikkeling, muziek die ademt, waarin risico’s worden genomen. Binnen de brede programmering, die ook veel vormen van wereldmuziek omvat, ligt de nadruk op actuele ontwikkelingen, maar regelmatig zijn ook belangrijke representanten van oudere stromingen te beluisteren.


Het Bimhuis is een podium voor alle generaties coryfeeën uit binnen- en buitenland, en stelt zich in gelijke mate ten taak het in een vroeg stadium te herkennen, stimuleren en presenteren van excellent talent. Het programmeert tal van educatieve activiteiten, sessions en workshops en fungeert tevens als muzieklaboratorium met regelmatig georganiseerde carte blanches en Monday Matches (maandelijkse sessies, waar dansers en muzikanten samen improviseren).


Bekijk hier het Bimhuis van binnen via google inside.