Bimhuis

 

Programma

Zoek op datum
Toon meer concerten
 1. za 30 aug 2014 21:00 € 12 / € 10 (CJP, Studenten-, Stadspas) FELIX &FOAM

  BIMHUIS AT FELIX &FOAM

  LOCATIE: FELIX MERITIS, KEIZERSGRACHT 324, AMSTERDAM

  CHAMBERTONES

  JORIS ROELOFS/JESSE VAN RULLER/CLEMENS VAN DER FEEN

  MAARTEN HOGENHUIS TRIO

  Meer info »

 2. © Francesca Patella

  ma 01 sep 2014 20:30 gratis

  MONDAY MATCH

  Curatoren: Marta Reig Torres & Ig Henneman

  DANCE & MUSIC IMPRO LAB

  Meer info »

 3. di 02 sep 2014 20:30 € 15 / € 12 (CJP, Studenten-, Stadspas)

  DANISH DELIGHT

  EMIL DE WAAL FEAT. ELITH “NULLE” NYKJÆR

  KASPER TOM 5

  Meer info »

Toon meer concerten

Het Bimhuis

Het Bimhuis in Amsterdam, vermaard tot ver over de landsgrenzen, staat te boek als een van de belangrijkste jazzpodia ter wereld: Branford Marsalis: ‘Simply one of the two or three best jazz clubs in the world’. The Guardian: ‘Regarded by professionals as one of the best music rooms in the world’.

Rode draad in de programmering, ongeacht genre, is de keuze voor levende muziek, muziek in ontwikkeling, muziek die ademt, waarin risico’s worden genomen. Binnen de brede programmering, die ook veel vormen van wereldmuziek omvat, ligt de nadruk op actuele ontwikkelingen, maar regelmatig zijn ook belangrijke representanten van oudere stromingen te beluisteren.

Het Bimhuis is een podium voor alle generaties coryfeeën uit binnen- en buitenland, en stelt zich in gelijke mate ten taak het in een vroeg stadium te herkennen, stimuleren en presenteren van excellent talent. Het programmeert tal van educatieve activiteiten, sessions en workshops en fungeert tevens als muzieklaboratorium met regelmatig georganiseerde carte blanches en Monday Matches (maandelijkse sessies, waar dansers en muzikanten samen improviseren).kaartverkoop »
Kassa: 020 788 2188 Vooraf dineren »