Bimhuis

do 12 sep 2013

20:30   € 20 zitplaats / € 17 staanplaats

THE PLOCTONES

CD PRESENTATIE: PLOC

VOOR EN NA HET CONCERT IN HET CAFÉ: DJ Sjeng Stokkink

Anton Goudsmit gitaar, Efraïm Trujillo sax, Jeroen Vierdag bas, Martijn Vink drums

The Ploctones gaan opnieuw met volle kracht vooruit. De band speelt jazz met een vuig rock-’n-rollgevoel, vol knettergekke grooves, heftige blues-ontploffingen, maar ook ontroerende momenten. Dat de vier mannen zich daarbij steeds meer van hun subtiele kant laten zien, bewijst de nieuwe cd Ploc.

In de afgelopen jaren groeiden The Ploctones uit tot ‘een van de opwindendste live-acts van de Nederlandse jazz’ (de Volkskrant). Martijn Vink, Efraïm Trujillo, Jeroen Vierdag en Anton Goudsmit spelen alweer bijna een decennium in deze formatie en de koek is nog lang niet op. Onder het motto ‘everything goes!’ weten ze voortdurend te verbluffen met inventief spel en spitsvondige invallen.
Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).Voor dit concert kunnen geen reserveringen worden aangenomen. U kunt de gewenste zitplaats kiezen bij het kopen van uw ticket(s). Klik hier voor meer informatie over zit- en staanplaatsen.
Op vertoon van een CJP, Stadspas of studentenkaart geldt een gereduceerd tarief. Klik op tickets voor de reductietarieven.

LINKS:

Ticket: € 20 zitplaats / € 17 staanplaats

© Merlijn Doomernik

© Merlijn Doomernik

Reacties

 1. © Krisztina Csendes

  do 16 feb 2017 20:30 € 16 / € 13 (CJP, Studenten- en Stadspas) We Are Public concert

  ESTAFEST

  BAYACHRIMAE

  Meer info »

 2. © Govert Driessen

  di 27 dec 2016 20:30 € 20 zitplaats / € 17 staanplaats

  TRIO PETER BEETS & ANTON GOUDSMIT GOIN’ WES

  NA AFLOOP: The Sidewinders Sound System

  Meer info »

 3. vr 01 mei 2015 20:30 € 18 / € 15 (CJP, Studenten-, Stadspas)

  BUMA BOY EDGAR PRIJS TOUR

  ZEELAND SUITE REVISITED

  Met Jeroen van Vliet, Joris Posthumus, Anton Goudsmit, Mete Erker, Joris Roelofs, Frans van der Hoeven en Pascal Vermeer

  Meer info »