Bimhuis

wo 25 sep 2013

20:30   € 22 zitplaats / € 18 staanplaats

SVEN RATZKE

SONGS IN A CABARET

Sven Ratzke zang, Charly Zastrau piano, Florian Friedrich bas, Haye Jellema drums - Gasten: Claron McFadden zang, Fay Lovsky multi-instrumentalist, Eric Vloeimans trompet, Tuur Floorizoone accordeon

De Duits-Nederlandse cabaretier Sven Ratzke, ‘enfant terrible van de showbizz’ (de Volkskrant) betovert het Bimhuis met een eenmalige liveshow aan de hand van zijn nieuwe cd Songs in a Cabaret, een reis langs theaters van Parijs tot New York, van Berlijn tot Wenen. Songs van cabaret-diva’s als Marlene Dietrich, Ingrid Caven en Hildegard Knef passeren de revue, maar ook speciaal voor Ratzke geschreven songs van Mathilde Santing, Cora Frost en de vrouwelijke Tom Waits uit New York, Rachelle Garniez. Met speciale gast Fay Lovsky.


Fotografie beleid
Tijdens dit concert is het niet toegestaan om foto's, geluids- en/of beeldopnames te maken.Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).Voor dit concert kunnen geen reserveringen worden aangenomen. U kunt de gewenste zitplaats kiezen bij het kopen van uw ticket(s). Klik hier voor meer informatie over zit- en staanplaatsen.
Op vertoon van een CJP, Stadspas of studentenkaart geldt een gereduceerd tarief. Klik op tickets voor de reductietarieven.

LINKS:

Bimhuis archief: Sven Ratzke

Ticket: € 22 zitplaats / € 18 staanplaats

© Dennis Veldman

© Dennis Veldman

Reacties

 1. © Dennis Veldman

  ma 05 mei 2014 20:30 € 25 zitplaats / € 18 staanplaats

  SVEN RATZKE PRESENTEERT DE DUITS-NEDERLANDSE NACHT

  MET CONNIE PALMEN, ULAN AND BATOR, LAVINIA MEIJER

  Meer info »

 2. SVEN RATZKE © Hanneke Kuijpers

  zo 05 mei 2013 20:30 € 25 / € 21 (CJP, Studenten-, Stadspas) i.s.m. Duitsland Instituut Amsterdam

  * SVEN RATZKE PRESENTEERT DE DUITS-NEDERLANDSE NACHT

  met o.a. Hanna Schygulla

  Meer info »

 3. ma 22 nov 2010 20:30 € 15

  SVEN RATZKE MACHT MUSIK

  Meer info »