Bimhuis

za 06 mei 2017

20:30   € 28 / € 23 (CJP, Studenten- en Stadspas) i.s.m. A Hora Do Brasil

SOUNDS OF BRAZIL

ROBERTA SÁ

NA AFLOOP DJ LATIF IN HET CAFÉ

Roberta Sá zang, Luis Barcelos bandolin/cavaquinho, Fernando Caneca gitaar, Alberto Continentino bas, Marcos Suzano percussie

In Brazilië is Roberta Sá een absolute ster en met haar sensuele, zelfverzekerde stemgeluid wordt ze gerekend tot de beste zangeressen van haar generatie.

Roberta Sá is een van de bekendste zangeressen van haar generatie in Brazilië, een kleurrijke persoonlijkheid die alom erkend wordt door zowel jonge als gevestigde musici. Ze werkte samen met onder anderen Rodrigo Maranhão, Chico Buarque and Trio Madeira. Na haar uitverkochte internationale tournee van 2016 is ze terug in Amsterdam voor een concert met haar grootste hits van de afgelopen 13 jaar, een overzicht van haar carrière. Roberta Sá brengt een liefdesverklaring aan de Braziliaanse muziek, met traditionele muziekvormen verweven in eigentijdse songs en beats.


Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).Passepartout Sounds of Brazil Vocal

Voor de concerten van Roberta Sá (6 mei), Ceumar (24 juni) en de Roda de Samba (1 juli) is een passepartout van € 57 beschikbaar onder de naam Sounds of Brazil Vocal. Klik hier om de passepartout aan te schaffen.

Onderdeel van: SOUNDS OF BRAZIL

Ticket: € 28 / € 23 (CJP, Studenten- en Stadspas)

© Marcos Hermes

© Marcos Hermes

Reacties