Bimhuis

za 18 feb 2017

20:30   € 22 zitplaats / € 18 staanplaats I.s.m VPRO Radio & Live stream Bimhuis Radio

* * * UITVERKOCHT * * * QUINTESSENTIAL LOUIS HAYES 80TH BIRTHDAY CELEBRATION BAND

NA AFLOOP DJ BEUK

Jeremy Pelt trompet, Danny Grissett piano, Dezron Douglas bas, Louis Hayes drums

Louis Hayes viert zijn duizelingwekkende loopbaan als drummer bij o.a. John Coltrane en Thelonious Monk. ‘Everything this ageless talent touches seems to swing and glide’ (Downbeat).

Swing en bop klinken altijd fris en vernieuwend in handen van drummer Louis Hayes, die zijn 80ste verjaardag viert in het Bimhuis met een geweldige band, met een sterrol voor trompettist Jeremy Pelt.

Op zijn 18e debuteerde Louis Hayes in New York in het Horace Silver Quintet en op zijn 21ste speelde hij op het album Lush Life van John Coltrane. Het zijn bepalende momenten geweest voor een carrière vol hoogtepunten, als vaste drummer bij Cannonball Adderley en Oscar Peterson en in samenwerking met grootheden als Thelonious Monk, Sonny Rollins en Wes Montgomery. Louis Hayes speelde op honderden albums en leidt tot op de dag van vandaag verschillende bands, waaronder The Cannonball Adderley Legacy Band.


Lees hier de blog van Vera Vingerhoeds over Louis Hayes.
Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).Voor dit concert kunnen geen reserveringen worden aangenomen. U kunt de gewenste zitplaats kiezen bij het kopen van uw ticket(s). Klik hier voor meer informatie over zit- en staanplaatsen.
Op vertoon van een CJP, Stadspas of studentenkaart geldt een gereduceerd tarief. Klik op tickets voor de reductietarieven.

LINKS:

Ticket: € 22 zitplaats / € 18 staanplaats | Uitverkocht

Reacties