Bimhuis

vr 24 nov 2017

20:30   € 25 zitplaats / € 21 staanplaats

POTTER / TABORN / HARLAND

Chris Potter sax, Craig Taborn fender rhodes/piano, Eric Harland drums

Deze drie visionaire musici uit New York geven nieuwe richting aan de Amerikaanse jazz, nu als trio: saxofonist Chris Potter, pianist Craig Taborn en drummer Eric Harland.

Met zijn onuitputtelijke inventiviteit wordt Chris Potter terecht gerekend tot de belangrijkste saxofonisten van deze tijd. Ook pianist/toetsenist Craig Taborn wordt geprezen als een ‘visionair van de huidige jazzgeneratie’ (Downbeat), vanwege zijn intrigerende spel waarin invloeden te horen zijn van zowel jazz als hedendaagse klassieke en elektronische muziek. Drummer Eric Harland eindigt steevast hoog in de jaarlijsten van de Downbeat Critics Poll en de Jazz Journalists Association. De drie musici uit New York komen nu samen in een vernieuwende formatie.


Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).Voor dit concert kunnen geen reserveringen worden aangenomen. U kunt de gewenste zitplaats kiezen bij het kopen van uw ticket(s). Klik hier voor meer informatie over zit- en staanplaatsen.
Op vertoon van een CJP, Stadspas of studentenkaart geldt een gereduceerd tarief. Klik op tickets voor de reductietarieven.

Ticket: € 25 zitplaats / € 21 staanplaats

© John Rogers

© John Rogers

© Claire Stefani

© Claire Stefani

Reacties