Bimhuis

ma 06 jan 2014

20:30   gratis

MONDAY MATCH

DANCE & MUSIC IMPRO LAB

CURATOREN: Suzana Gomes & Bo van de Graaf

NA AFLOOP: DJ PHILIPPONA

Dansers: Jochen Stechmann, Swantje Schaeuble, Loretta Pelosi, Samon Presland, Suzana Gomes. Musici: Bo van de Graaf sax, Dion Nijland bas, Veit Steinmann cello, Philipp Rüttgers piano. Licht: Emese Csornai

Voor elke editie van Monday Match kiest een danser een musicus als partner, of omgekeerd. Dit tweetal bedenkt de invalshoek voor een uniek improvisation lab. Meestal op de eerste maandag van de maand betreedt een aantal door hen geselecteerde dansers en musici het podium. Ter plekke creëren zij een inspirerende match voor performers en publiek.

Danseres Suzana Gomes en saxofonist Bo van de Graaf zijn de curatoren voor deze editie van Monday Match. Suzana Gomes heeft zich gespecialiseerd in hedendaagse dans en luchtacrobatiek. De van oorsprong Braziliaanse danseres is actief in het Amsterdamse gezelschap Teatro Munganga en de Zwitserse groep ÖFF ÖFF. Bo van de Graaf is al meer dan 25 jaar leider van de band I Compani, die jazz combineert met een veelheid aan stijlen waaronder opera en filmmuziek. I Compani speelt sinds 1985 regelmatig in het Bimhuis, recent nog met pianist Guus Janssen.

Na afloop 22:00, gratis: DJ PHILIPPONA Jazz Lost & Found. Dance till midnight to the eclectic mix of hidden treasures & crazy grooves.


Café en kassa geopend vanaf 19:30 (restaurant gesloten).

Ticket: gratis

© Flip Franssen

© Flip Franssen

Reacties