Bimhuis

vr 13 okt 2017

20:30   € 20 zitplaats / € 17 staanplaats

METROPOLE ORKEST BIG BAND PLAYS THELONIOUS MONK

O.L.V. MIHO HAZAMA

Thelonious Monk zou dit jaar 100 zijn geworden, de perfecte aanleiding voor dit eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse pianist/componist, door de Metropole Orchestra Big Band.

De Amerikaanse pianist Thelonious Monk zou dit jaar 100 zijn geworden, een mooi uitgangspunt voor de Metropole Orchestra Big Band om zijn nog altijd actuele composities nieuw leven in te blazen. Het idee kwam van de Japanse dirigent/componiste Miho Hazama. Ze benadrukt dat Monk niet alleen een geweldige pianist was, maar ook vooral herinnerd moet worden vanwege zijn unieke, vindingrijke composities: ‘Hij schreef simpele melodieën maar voegde daar dan heel inventieve harmonieën aan toe. Zijn solo-opnames bieden een mooie basis om interessante bigband-arrangementen te schrijven.’Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).Voor dit concert kunnen geen reserveringen worden aangenomen. U kunt de gewenste zitplaats kiezen bij het kopen van uw ticket(s). Klik hier voor meer informatie over zit- en staanplaatsen.
Op vertoon van een CJP, Stadspas of studentenkaart geldt een gereduceerd tarief. Klik op tickets voor de reductietarieven.

Ticket: € 20 zitplaats / € 17 staanplaats

Reacties