Bimhuis

za 17 jun 2017

20:30   € 20 zitplaats / € 17 staanplaats

DAVID KWEKSILBER BIG BAND

presenteert SimsoloBim: FEAT. DIANNE VERDONK, JURGEN VAN LOENHOUT, NINA ROMPA & PAULINE PEEK

MET DJ/VJ PETER KOK

Peter Kuit tapdans, David Kweksilber, JanWillem van der Ham, Leo van Oostrom, Peter van Bergen, Michiel van Dijk, Rutger van Otterloo rieten, Wolter Wierbos, Koen Kaptijn, Joost Buis, Toon van Ulsen, Marijn Migchielsen, Mark Boonstra trombone, Angelo Verploegen, Felicity Provan, Anton Weeren, Marc Kaptijn, Kurt Weiss trompet, Guus Janssen piano, Wiek Hijmans gitaar, Sjeng Schupp bas, Joey Marijs, Niels Meliefste percussie, Peter Kok dj/vj. Speciale gasten: Dianne Verdonk, Jurgen van Loenhout, Nina Rompa & Pauline Peek

De stemmen van het Bimhuis schitteren bij de David Kweksilber Big Band. ‘De grote rijkheid aan timbres is de kracht van dit gezelschap’ (de Volkskrant).

Naast sprankelende nieuwe muziek, waar de David Kweksilber Big Band om geroemd wordt, verwelkomt de band de uiteenlopende vocale solisten van de Bimhuis-staf. Bandleider David Kweksilber: ‘De stemmen van het Bimhuis, ze zijn er elke dag met engelengeduld. En engelengeluid! Dus niet eng, maar zoetgevooisd en diep vanuit het hart voor de zaak’. Kortom, SimsoloBim!

‘Dankzij vaste optredens in het Bimhuis is de groep samengesmolten tot een knetterende, organische fabriek met een sterk repertoire. De grote rijkheid aan timbres is de kracht van dit gezelschap. De open blik van alle bandleden maakt David Kweksilber Big Band tot een ongekend elastisch ensemble. Daar komt bij dat ze spelen met veel plezier; ook daarvoor kom je graag naar de concertzaal’ (de Volkskrant).

Voorafgaand aan het concert en na afloop DJ/VJ Peter Kok, met bijzondere historische muziek en beeldopnames.


Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).

Ticket: € 20 zitplaats / € 17 staanplaats

In samenwerking met:

 © Pieter Boersma

© Pieter Boersma

Reacties