Bimhuis

za 24 jun 2017

20:30   € 25 / € 21 (CJP, studenten-, Stadspas) i.s.m. A Hora Do Brasil

SOUNDS OF BRAZIL

CEUMAR

Ceumar Coelho zang/gitaar, Vincent Ségal cello

De internationaal geroemde Braziliaanse zangeres, gitariste en songwriter Ceumar treedt op in intieme bezetting met cello. ‘Aards en hemels tegelijk’ (Algemeen Dagblad).

Sinds haar debuutalbum Dindinha wordt ze door de internationale pers op handen gedragen; singer/songwriter Ceumar wordt beschouwd als een van de parels van de Música Popular de Brasil. In haar muziek combineert ze op unieke wijze Braziliaanse folk met invloeden uit de pop, bossa nova jazz en samba. In het Bimhuis treedt ze op in een intieme akoestische bezetting met cellist Vincent Ségal.

‘Céu betekent hemel, ‘mar’ betekent zee. En zo klinkt haar stem ook: eenvoudig en natuurlijk... aards en hemels tegelijk’ (Algemeen Dagblad).


Het Bimhuis restaurant is geopend voor aanvang van het concert van 18:30 tot 20:30 (reserveren aanbevolen 020-7882158). Na afloop van het concert is het Bimhuis Café geopend (gratis toegang).Passepartout Sounds of Brazil Vocal

Voor de concerten van Roberta Sá (6 mei), Ceumar (24 juni) en de Roda de Samba (1 juli) is een passepartout van € 57 beschikbaar onder de naam Sounds of Brazil Vocal. Klik hier om de passepartout aan te schaffen.

Onderdeel van: SOUNDS OF BRAZIL

Ticket: € 25 / € 21 (CJP, studenten-, Stadspas)

Reacties